duminică, 17 aprilie 2011

Buna dimineata, soare !


Incet, incet soarele incearca sa ne mangaie cu razele lui! Sper sa aveti o zi frumoasa de Florii...macar sufletul sa il aveti incalzit de speranta si ganduri bune.
Eu mi-am luat cafeluta si am iesit in balcon....am tremurat putin ce-i drept, dar e un inceput...No, eu va invit la o cafeluta in balconul meu sa asteptam Soarele!

4 comentarii:

  1. La mine a iesit soarele,dar...bate totusi un vant rece.
    O duminica placuta iti doresc.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la mine a iesit soarele, pana la urma...se pare ca vom avea o zi de Paste insorita. Sa ai un inceput de saptamana cat mai placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si aici la 6 km de orasul Simeria (HD)e soare, sant +16 grade la ora 15:30 dar bate un vant de toamna... furios si taios :(...
    Se pare ca nici in anul asta nu voi putea purta rochie de Paste..ca replica data vecinei mele care de Paste mereu isi cumpara blugi noi :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Ninule noi sa fim sanatosi...de Paste putem sa stam si in casa...si cu ocazia asta nu ne mai luam nici blugi noi, oricum e criza :)...Stiu ca ti-am zis si pe facebook dar iti mai zic inca o data...LA MULTI ANI, sa ne traiesti si sa ne bucuri mereu prin voiciunea ta! :)

    RăspundețiȘtergere