sâmbătă, 9 octombrie 2010

Acasa...


Fiecare are un loc numit..."acasa" si aici m-a inspirat blogul lui Tudor care este foarte mandru de orasul lui,cum de altfel suntem toti de locul acela drag din sufletul nostru!
Acasa totul are un alt gust,chiar si aerul e altfel....Pentru mine anii facultatii au fost cei mai frumosi...de ce? pentru ca acolo in Ardeal mi-am cunoscut cele mai bune prietene care au fost,sunt si vor fi mereu alaturi de sufletul meu....de altfel orasul acela din Ardeal mi-a ramas in suflet pentru totdeauna.....dar "acasa" e altceva...tin minte ca drumul de intoarcere de la facultate il faceam cu trenul si cum ma apropiam de gara din Tg-Jiu simteam ca inima imi batea mai tare,sa imi sara din piept...locurile,oamenii...parca ii stiam pe toti,ca le stiu fiecare particica din suflet... desi vremurile s-au schimbat, oamenii nu mai sunt aceiasi,eu nu mai sunt aceeasi!
Oriunde as fi in lumea asta mare....mereu stiu ca voi avea un loc numit "acasa".

6 comentarii:

  1. Cand spui "acasa", am in minte balconul tau, pe care-l stiu din vremea "Comorilor", unde-ti bei cu cea mai mare placere cafeluta, Magda.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca v-ati amintit domnule doctor!Desi florile sunt inca pe balcon nu mai pot sa beau cafeluta pentru ca e frig!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oriunde vei merge în lumea aceasta
    nu este mai bine ca acasa,Magda.
    Am simţit pe propia piele anul trecut
    când am fost la băiat în Elveţia,acum merg de
    sărbători să-mi văd îngeraşi..
    Să ai o seară frumoasă !
    Te pup şi te îmbrăţişez scumpo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Elena aveti mare dreptate,mereu ramane dorul acela nespus,pe care il porti in suflet,oriunde ai fi in lume!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acasă este locul în care ne simţim cel mai bine. Avem universul nostru în miniatură, alături de cei dragi... Şi e tare bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine spus Cristian..."universul nostru"!

    RăspundețiȘtergere